Hvilke funktioner har du i din bil, som du ikke kendte til?

 

 

Automatisk forlygtefunktion

Hvis der står ordet "AUTO" på lysstyringsgrebet til venstre, betyder det, at bilen er udstyret med automatisk forlygtefunktion.

Den automatiske forlygte er en sensor på indersiden af ​​forruden, som kan mærke ændringer i det omgivende lys;hvis lyset bliver svagt, kan det automatisk tænde forlygterne for at forbedre køresikkerheden;tilføj de automatiske forlygter, når du parkerer om natten, og glem at slukke for de automatiske forlygter.Bilnøglen vil også automatisk slå denne funktion fra, for at undgå batteritab forårsaget af, at forlygterne ikke er slukket.

lastbil trailer bolt

opvarmning af bakspejl

lastbil trailer bolt

Forrudevasker

lastbil trailer bolt

Et-klik afdugning af forruden

Fortune Dele

fartpilot

Fartpilotsystem, også kendt som fartpilotenhed, hastighedskontrolsystem, automatisk køresystem osv. Dets funktion er: efter at kontakten er lukket ved den hastighed, som føreren kræver, opretholdes køretøjets hastighed automatisk uden at træde på speederpedalen , så køretøjet kører med en fast hastighed.

Denne funktion vises normalt på højprofilerede køretøjer

lastbil formue dele

Automatisk gearskiftelåseknap

Denne knap er ved siden af ​​automatgearet.Det er en lille knap, og nogle vil være markeret med ordet "SHIFT LOCK" på den.

Hvis automatgearmodellen svigter, vil låseknappen på gearstangen være ugyldig, hvilket betyder, at gearet ikke kan skiftes til N-gear ved bugsering, så denne knap monteres i nærheden af ​​automatgearkassen.Når køretøjet fejler Tryk på knappen og skift gearet til N på samme tid.

lastbil trailer bolt

lastbil trailer bolt

Anti-blændingsjustering til indvendigt bakspejl

lastbil trailer bolt

lastbil trailer bolt

Solskærme blokerer for sollys fra siden

Vi ved alle, at solskærmen kan blokere for sollys forfra, men solen fra siden kan også blokeres.Ved du dette?

lastbil trailer bolt lastbil trailer bolt lastbil trailer bolt

bagagerumssensor

Nogle avancerede modeller er udstyret med en bagagerumssensoråbningsfunktion.Du behøver kun at løfte foden tæt på sensoren på bagkofangeren, så åbner bagagerumsdøren automatisk.

Det skal dog bemærkes, at når bagagerummet åbnes ved induktion, skal gearet være i P-gearet, og bilnøglen skal sidde på karosseriet for at være effektivt.

trailerbolt trailerbolt

tryk længe på tasten

Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion.

Når du kører og støder på en trafikulykke, kan døren blive deformeret alvorligt og kan ikke åbnes på grund af påvirkning af ydre kraft, hvilket vil vanskeliggøre flugten for passagererne i bilen.For at personerne i bilen kan slippe uden problemer, er mange producenter derfor nu udstyret med kontakter i bagagerummet.Når døren ikke kan åbnes, kan personerne i bilen lægge bagsæderne og kravle ind i bagagerummet og åbne bagagerummet gennem kontakten.flugt.

lastbil trailer bolt

 


Indlægstid: 13. maj 2022